2011. augusztus 17., szerda

Mit küldjek a videohoz?

Sziasztok!

Képek-néhány másodperces felvételek.
Ezek kellenek ahhoz, hogy elkészülhessen a magyar fanvideo!( ami maximum 5perces, az első fele a rajongói videó, a második meg a szülinap témaköre lenne-az arányt Ti döntitek el,hogy mennyi anyagot kapok az egyes részekhez.-)
Az eddigi képeket köszi, de még bátran küldjetek !A következőkben ehhez szeretnélek buzdítani titeket:D
Hogy mik is kellenek a videóhoz:...

f é n y k é p:
rólad, mivel egy rajongói videófog készülni, valamennyire látszódj a képen, de ha azért nem küldenél,mert félsz, hogy valaki ismerős meglát egy ilyen videóban ,akkor lehet trükközni: sötétben fotózni,de úgy,hogy egy Jedward felirat azért kivehető legyen,meg egy emberi alak:D Vagy: napszemüvegben és kapucnis felsőben is lehet álcázni magad. Vagy a fél arcod eltakarod a tenyereddel,amire felírod,hogy J E D W A R D.
Születésnappal kapcsolatos képeket is várok,ha elegendő kép érkezik,akkor összekötjük a rajongói videot egy szülinapi köszöntéssel is! Itt lehet már meglévő rólad készült képekre utólag is rászerkeszteni feliratokat, kis ábrát.
Érkezett olyan ötlet,hogy többen fogjanak egy papírt,amin a HUNGARY LOVES JEDWARD felirat van betűnként(amit ki lehet szépen díszíteni, egyedivé tenni, A4es lapra hogy jól látszódjon) és összevágjuk, Még szabad betűk:U-N-G-A(2db)-O . És amiből kettő van, az egy emberré lenne,de ha több visszajelzést kapok,hogy ő is szeretne pl. D lenni, megoldható!!
Köszi azt az ötletet is,hogy legyen egy "Állati rajongók" rész is. Ehhez egy vagy több háziállatodról küldhetsz képeket, szemből-állót-fekvőt mindegy, vicces pózban vagy videot is lehetne erről, pl: Jed-zenére két lábbal táncoltatni egy kutyát, ez elég vicces lenne, szerintem:D
Kiválasztasz egy jellemző Jed-nézést,mozdulatot, és azt utánozva készítesz képet, ez úgy jelenne meg,h először a Jedward kép,majd a rajongó képe jelenne meg.
Ha tudsz rajzolni, van már Jedwardról grafikád, vagy bármilyen eszközzel készült portréd róluk, küldheted, a Jed-Art részhez!
Gitáros képek.Mivel John tud gitározni, amit ritkán mutat meg,de tud, és van róla néhány video, a kedvenc ugye a piros kabátos-fanoknak gitározós az utcán ...Ezzel a pár másodperces vidoval bevezetnénk egy olyan szöveget,h "Szeretjük amikor John gitározik" és itt képek a rajongókról gitárral, amire rá lehet szerkeszteni egy Jedward feliratot is.
Több hozzászólás is jött,ahhoz,hogy Miért is szeretjük Jedwardot.mivel a videóban szeretnék egy részt,ami felsorol néhány tartalmas mondatot/szövegrészt/néhány szót, hogy miért is kedveljük Mi Johnt és Edwardot.

V i d e ó
Olyan rajongói videóról van itt,most szó, amiben nemcsak képek lennének a fanokról. Ezért jó lenne ha néhány felvétel is érkezne tőletek. Itt nem kell nagy dolgokra gondolni, néhány másodperc elég, ~30mp.
Itt sem kell teljes alakos felvételt készíteni, itt ugyanolyan trükkökkel lehet élni,mint amit mér a képeknél írtam^^Például egy Jedward szám refrénjét "aláplébekelni",(közben hülyülni, buborékot fújni, ugrálni, futkozni, Jedward feliratokat tépkedni a falról...) de ha akarsz énekelhetsz is![:= Ez azért lenne jó,mivel ők is gyakran készítenek ilyen videokat magukról.
A szülinap miatt, szöveges üzenetet is küldhettek, amiben Boldog szülinapot kívántok a srácoknak, vagy egy szülinapi szám alá kicsit bolondozni....
Itt újra megjegyezném,hogy ha értesz a videokészítéshez, ha nem is profi szinten,de készítettél már néhányat, és van időd,kedved, akkor jelentkezz,hogy hozzájárulj a video sikeres elkészüléséhez!! köszi!

Hogy hová is küldjétek az anyagokat : jedlin@gmail.hu facebook: Jedlin Grimes
Meddig lehet küldeni? : augusztus 31. első körben eddig, aztán még módosítok,ha kell.

13 megjegyzés:

  1. :D ha nem problem akkor lefoglalom a D-betűt :D

    VálaszTörlés
  2. okéoké^^köszi.felírtalak Titeket!;D

    VálaszTörlés
  3. Ömm...mind a két D betűt vagy csak az egyiket ? :)

    VálaszTörlés
  4. Mert ha igen akkor enyém lehet a V betű ?

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nekem is tetszik az ötlet. Saját kamerám nincs, csak egy közös családi kameránk van. Nem tudom a szüleim a videó kapcsán mit szólnak. De szívesen benne lennék. A fotó is oké. Olyan fotó kell HUNGARY LOVES JEDWARD felirat? Egy beűt kell felmutatni? Mert ez az ötlet is tetszik. :D Ui.: Hogyan tudod eljuttatni a videót a Jedwardnak? : ) És szólhatok néhány embernek aki szívesen részt venne?

    VálaszTörlés
  6. És lehet mind kettőt? Úgy értem egy kis videó meg egy fotó is?

    VálaszTörlés
  7. egyenlőre úgy gondoltam,hogy amiből két betű van, az egy emberré lenne, mivel nem tudom összejön-e egyáltalán a kellő jelentkező.szóval akkor :Wiszkiié V betű, Nóráé mindkét R ![: és persze, lehet video és kép is,legjobb,ha mindkettő !(:

    VálaszTörlés
  8. A video még nem biztos.
    Ha lesz hogyan tudnám neked elküldeni?

    VálaszTörlés
  9. Nóra,ha lesz videó, akkor lehet azt is mailben küldeni, vagy szólsz és felveszlek msn-en vagy skypon, ott átküldheted majd^^[:=

    VálaszTörlés