2011. augusztus 10., szerda

Terv#1

Video-terv.#1

Köszi az előző bejegyzés hozzászólásait. Akkor elkezdeném,a konkrét ötletelést,hogy haladjon az ügy.[:

Hogy is kezdődjön?
Mivel Magyarország nem túl nagy, nem túl híres Jed-körökben, ezért be kellene határolni, mégis hol vagyunk MI.Be lehetne rakni azt a képet,amit én rajzoltam a képregényhezˇˇ A zene az első pár másodpercben,amíg Mo-ról van szó,  Katy P.-Firework száma lenne, azért is mert énekelték a srácok és azért is,mert a videoklipp Bp-en készült.

Majd  következne néhány mondat, hogy miért is szeretjük ŐKET. ( És itt valami tartalmas mondatokra gondoltam, nem azt,hogy "milyen aranyosak, vagytok..," milyen jól néztek ki..", "milyen szépek a szemeitek..", "milyen klassz ,hogy szinte kettő van belőletek, ennyire hasonlítotok...". egy-egy állítás után képek vagy videok lehetnének rólunk.
Gyakorlati példa:
Miért is kedvelünk titeket...? vagy Most elmondjuk mi miért kedvelünk benneteket...
bármikor megnevetettek: és akkor ide lehetne róluk vicces videorészteleteket bevágni.

Biztosan sokan tudjátok, hogy http://www.jedward-daily.gportal.hu szerkesztői is szorgalmazzák a video készítését,ezért kértek/nek a rajongóktól fotókat, amin egy felirat is látható: Hungary loves Jedward. Ez jó ötlet, és arra gondoltam,hogy attól függően hány szereplős is lesz a video, de mondjuk az utolsó 2-3 megjelenő képen, montázs szerűen egymás mellé kis kipekké rakjuk a fanokról és a feliratról készült képeket.Ilyesmire gondoltam(persze nem ezekkel a képekkel:D)
 Kommentben érkezett olyan hozzászólás,hogy kis képekből rakjuk ki ,hogy Jedward. A szereplőknél lenne egy db A4es papír,amin egy-egy betű szerepelne, és utólag vagy összevágjuk, vagy egymás után megjelenne gyorsan,hogy jól lehessen olvasni. Viszont most jutott eszembe, hogy feliratként jó lenne a J to the E to the D to the WARD! JEDWARD - PLANΞT JΞDWARD is. 
Egyenlőre ennyi. Folytatás később! Addig is ha bármi ötlete van valakinek, ne fogja vissza magát!!

11 megjegyzés:

  1. "Sziasztok Srácok!
    Tehát a LÉNYEG!? Miért is szeretünk tietek annyira?
    Hatalmas energiával rendelkeztek , ami mindenkit felvidít még ha a legpocsékabb napot is éli meg , Felvidítjátok az embert . Ez együttesen teljesen átjön mind a videókban mind a dalaitokban! Valamint klassz dolog hogy ennyit foglalkoztok a rajongóitokkal , rengeteg sztár példát vehetne rólatok ! Szóval köszönjük JEDWARD hogy vagytok és boldogabbá teszitek a napjainkat!
    Üdvözlettel a Magyar rajongók vagy Hungarian Jedward Planet!"
    Ildikónak köszi^^

    VálaszTörlés
  2. "Sziasztok Srácok!"
    Tehát a LÉNYEG!? Miért is szeretünk tietek annyira?

    Úgy viselkedtek,(mint mi) mint 2 tizenéves kamasz, mindig pörögtök, sugározzátok a pozitív energiát. Egy-egy videóval,képpel még a legrosszabb napjainkon is mosolyt csaltok az arcunkra. Egyedi a zenétek, és az is nagyon klassz dolog hogy ennyit foglalkoztok a rajongóitokkal, rengeteg sztár példát vehetne rólatok! Szóval köszönjük JEDWARD, hogy vagytok nekünk és színt visztek a szürke hétköznapjainkba.

    :D az előzőt kicsit átalakítottam :)))))

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon jó:D
    lehet még képet küldeni a vidiihez?:D

    VálaszTörlés
  4. igen lehet küldeni^^az új tervem szerint agusztus 20-ig JedFanGirld16!

    VálaszTörlés
  5. köszii:) akkor küldök iskétkpet és remélem az egyik elnyrei a tetszésed azaz megfelel az elvárásaidnak :)!jedlin;)

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon jó ötlet én is készítek pár képet és elküldöm neked Jedlin :)Remélem nem baj

    VálaszTörlés
  7. dehogy baj! nincs rossz ötlet és rosszz kép! maximum átalakítjuk,de minden ötletet fellehet használni! így mindki hozzájárul a videohoz! küldjetek bátran képeket és videot is lehet!!

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Nekem tegnap este volt egy ötlet villanásom :P Ennek igazából nem is annyira a rajongókhoz van köze hanem inkább az Euróvíziós dalfesztiválhoz, hogy esetleg megemlíteni hogy "mi is kint voltunk" vagy valami ilyesmi de ez csak egy ötlet roham volt szóval lehet baromságot mondtam xD :$

    VálaszTörlés
  10. Most jött még egy ötlet :) Ez hülyén fog hangzani de nekem a kutyám is szereti a Jedwardot :) És arra gondoltam hogy a videóban egy olyan cím alatt hogy "Állati rajongók"!Néhány fan a kedvenceit is lefényképezhetné...:) Szerinted/szerintetek jó ötlet??

    VálaszTörlés
  11. Wiszkii sztem ez az állatos dolog jó ötlet!! tényleg!! készíts képeket és küld el[: esetleg ha tudsz videot is csinálhatsz mopndjuk a kutyádról,ahogy egy Jed számra táncoltatod vagy vmi ilyesmi:D:Daz vicces lenne:D

    VálaszTörlés