2011. augusztus 15., hétfő

Születésnapi és rajongói video egyben

Sziiasztok!

A videoval kapcsolatban az az ötlet született,hogy kettő az egyben felvétel legyen: rajongói video Magyarországról,és születésnapi köszöntés Jediéknek! Mivel John és Edward idén kerek évszámot ünnepelnek, október 16-ra készen kellene lennie a videonak! Ez távolinak tűnik még, nem is az a cél,hogy hónapokig elhúzzuk a dologot, de addigra készen kell lennie, mondjuk előtte pár héttel,hogy küldeni is tudjuk nekik, és talán el is ér majd hozzájuk, biztosan rengetek szülinapos köszöntést kapnak majd...

AZ eddigi képeket köszi, lementettem, majd ha elértünk a video összeállításához felhasználunk minden képet!
A képeket lehet küldeni mailben:jedlin@gmail.hu facebookon: Jedlin Grimes ,de twitteren  is elértek:@jed_lin vagy msn és skypon is egyeztetést után[:

Ha nincs ötlet milyen képeket is készítsetek, néhány ötlet:
Kiválasztasz egy-két jellemző Jedward nézést,mozdulatot... és próbálod utánozni, és ezt a videoban úgy jelenne meg,h először egy Jed-nézés, majd a rajongói utánozások. Pl:
Ezeket csak példaként raktam be, hogy ezek alapján lehessen továbbgondolni, de itt lehetne még buborékfújásra gondolni, V-mutatás,"haj-turkálás"hajsprézés..:D na szerintem már értitek mire gondolok :DFacebook oldalamon énis készítettem már néhány Jed-képet, onnan is lehet ötletet meríteni! És itt a videokban megjelenő pózokra is lehet gondolni, és azt utánozni ,így kerülne a fanvideoba mozgókép is, hogy ne legyen unalmas!
Figyelem!! akinke van gitárja, vagy tud szerezni, olyan képek is jöhetnek,amin látszik a gitár, nem muszáj szakszerű kézmozdulattal tartani.. És lenne a "miért is kedveljük Jedwardot" mondatok-képekkel-videokkal dolog. Ott lenne egy olyan mondat,h : Szeretjük amikor John gitározik(gyakrabban is tehetné..) és ez után jönnének a rajongók a gitáros képekkel! A gitárra lehetne papírból Jedward feliratot is kivágni, ráragasztani és úgy fotozni,hogy látszódjon is,persze ez csak egy ötlet, máshogy is lehet, a gitár a kiindulópont!

Mivel születésnapi video is lenne egyben, ezért olyan képek is jöhetnek,ami erre utal. Például egyszerűen felírod egy papírral,h Happy Birthday és úgy fotozkodsz. Az is jó lenne, ha többen olyan képet is készítenének,hogy egy muffint egy gyertyával fotózol, mondjuk olyan beállással,hogy egyik kézben a muffin, közel tartva az objektívhez másikban meg a fényképezőgép.Persze más módon is lehet!!Ez csak egy irányvonal[: Ehhez érkezett olyan ötlet is,hogy a Happy Birthday szám egy részét felosztjuk,mindenki kap egy kis részletet és azt bevágjuk, ezt meg lehet csinálni cska képekből,de videorészletekből is,amit döntünk.,rajtatok/rajtunk áll, mert együtt alakítjuk a videot!

A bevezető néhány másodpercben,-mint ahogy már korábban írtam- Mo-t kellene behatárolni,kicsit bemutatni,mivel nem vagyunk egy vezető állam,kell a népszerűsítés is:D Ehhez kaptam egy remek képet:
Ez tökjó. Köszi!Mindenképp bennt lesz!Mivel sokan vagyunk, sok városból, ahol éppen laksz, ráírni egy papííra és úgy képet készíteni..de ez még nem forrt ki teljesen bennem...de valahogy azt is lehetne jelezni... Röviden írom csak le itt,mert már előző bejegyzésben szerepelt az ötlet,hogy néhány leírás is szerepelne miért szeretjük Mi Őket!-képekkel és videokkal is illusztrálva!

Olyan videoról lenne szó,ami nem csak képek sorozatából áll, ezért aki tud, és szeretne, küldhet videorészletet is!
Hogy mire is gondolok...:
Én nagyon szeretem az olyan Jedward által készített vieokat,amikor egy adott számot vagy maguk énekelnek a kamerába és alatta hülyülnek, vagy "aláplébekelnek"Nagyon vicces:D Kiválaszthatnánk néhány Jed-számot, akár a Victoryról is,hogy saját számok legyen,vagy régebbit is.. és csak a refrén rész alá néhány másodpercben kicsit alábolondozni...Lehet hülyén hangzik így elsőre.. vigyázni is kell vele, nehogy közönségessé váljon,de egy enyhébb verzióban szerintem működhetne. Lehetne példát meríteni Jed-videokból is-vagy akár ugyanolyan/hasonló mozdulatokkal "plébekelni" már meglévő videot..(.Ja és A sztriptíz videot mellőzzük:D )
De nem feltételn kell ilyen plébekelős videot készítenetek! Lehet beszélni is csak, elmondnia miért szeretitek őket,vagy valamit üzenni!
Példa a "plébekelős" ötletemhez:az elsőnél a kézmozdulatokat figyeljétek!




Nem tudom mennyire érthető a dolog, próbáltam megfogalmazni a gondolataimat,de néha cselekedni könnyebb,mint mondani,ezért ha nem lesz érthető a dolog, elkezdem én a sort,és csinálok egy videot!
Hozzászólások jöhetnek! Itt a blogban-mailben-FB....Bármi ötlet jól jöhet, ha van bármi mondd el, maximum átdolgozzuk-továbbgondoljuk,de a rajongók, azaz MI alakítjuk ezt a videot, nem egy ember!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése